Cateva vorbe despre noi

Din păcate, România, nu are o istorie în ceea ce priveşte grădinăritul şi nici un fel de cultură în acest domeniu. Majoritatea firmelor specializate în amenajarea grădinilor, de fapt, nu au nici o pregătire în acest sens. Suntem în 2011, suntem în România, ţara în care nu se pune nici un fel de accent pe amenajarea spaţiilor verzi. Rămânem impresionaţi atunci când mergem în vacanţe, în Anglia, Germania, Olanda etc, şi ne minunăm de grădinile acestor naţiuni. De ce? Pentru că ei au o cultură în acest domeniu. Înţeleg ce înseamnă o investiţie în grădini. Înţeleg că o grădină este locul unde îşi petrec majoritatea timpului liber. Înţeleg că o grădină ridică automat valoarea casei lor.

Grădina realizată de echipa noastră

Echipa noastră a început să facă amenajări de grădini în urmă cu 3 ani de zile. Însă eu personal, managerul acestei echipe, nu sunt foarte mulţumit de ceea ce am creat până acum. Motive?…Chiar dacă avem pregătire nu putem convinge foarte uşor clienţii că merită să investească ceva mai mult în grădinile lor. În ţările vestice, în momentul de faţă se investesc 10-12% din valoarea imobilului, în grădină. Unui englez i se pare la fel de normal, că la o casă de 200.000 de lire să investească 20.000 de lire în grădină, la fel cum atunci când merge într-un restaurant  lasă un bacşiş de 10%.

De trei ani vizităm cele mai mari târguri de design şi soluţii pentru grădini. Sunt atâtea soluţii, pentru orice grădină, indiferent cât de mare sau mică, cât de simplă sau complicată poate fi, soluţii care din păcate nu au fost suficient promovate sau chiar deloc în România. Trebuie doar să înţelegeţi nevoia utilizării acestor soluţii. Trebuie să înţelegeţi nevoile de bază ale unei grădini, importanţa drenajului, nevoia de apă prin irigare etc. O grădină nu poate fi frumoasă fără apă sau un sistem de drenaj la fel cum o maşină nu poate funcţiona fără benzină sau ulei.

Pentru clienţii care înţeleg importanţa grădinii am început colaborări cu arhitecţi peisagişti din Anglia şi Olanda.   la dispoziţie cu cele  variate idei  proiecte, de la cele  simple la cele  complexe. De asemenea putem  orice lucrare    cu ajutorul celor  moderne utilaje aflate  parcul nostru.

Cu respect,

Cristian Anghel – Manager General

Reclame
Acest articol a fost publicat în Prezentare generala și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s